Legacy Gym & Lifestyle FULL LOGO
Legacy Gym & Lifestyle HALF LOGO

GRUPNI TRENINZI

RASPORED :

MONDAY

TUESDAY

WEDNESDAY

THURSDAY

FRIDAY

Obavezno rezervirajte svoje mjesto na treningu putem linka : legacygymandlifestyle.as.me

CROSS, HYBRID PREP & KOREKTIVNA BY SANJIN

CROSS – SANJIN
Trening koji kombinira elemente snage i oblikovanja, sa elementima izdržljivosti, u obliku kružnog, staničnog i intervalnog treninga.
Pokreti koji se najčešće
pojavljuju su klasične vježbe s utezima (šipka, bućice i kettlebelli), trčanje, skokovi, trbušnjaci, asistirani zgibovi, wall ball, iskoraci i svima omiljeni burpee-ji.

Level: Srednji
Može se uključiti svatko bez obzira na predznanje.

HYBRID PREP – SANJIN
Napredni program koji objedinjuje elemente treninga snage i izdržljivosti u cilju pripreme za natjecanja hibridnog (Hyrox) tipa. Za sve one koji nisu upoznati, Hyrox je sport u kojemu se izmjenjuju stanice trčanja te stanice snage poput iskoraka, marinaca, wall ball-a, guranja i povlačenja saonica i drugo.

Level: Srednji do napredni.
Može se uključiti isključivo uz prethodni dogovor s trenerom, vježbač koji je već savladao osnovne tehnike.

KOREKTIVNA – SANJIN
Trening namijenjen vama koji puno sjedite ili želite održati zdravu kralježnicu, koljena, kukove i ramena.
Program uključuje statičke vježbe, vježbe spore dinamike, kao i veliki broj unilateralnih pokreta u kojima se zasebno opterećuje lijeva i desna strana tijela.

Level: Srednji do početni.
Može se uključiti svatko bez obzira na predznanje.

FIT AND STRONG BY DINO

FIT AND STRONG – DINO

Trening je namijenjen za sve polaznike neovisno o stupnju iskustva u teretani, koncipira se u tri dijela.
Uvodni dio treninga gdje generalno zagrijavamo i podižemo temperaturu tijela, te aktiviramo one mišice koje ćemo kasnije trenirati i koji su nam važni za zdravo funkcioniranje tijela.
Glavni dio treninga je odabrana vježba snage gdje fokus držimo na sve parametre koji su potrebni da postanemo snažniji.
Završni dio treninga je posvećen mišićnoj izdržljivosti koju provodimo kroz kružni ili stanični trening, gdje svaki trening mijenjamo ciljanu mišičnu skupinu.

CROSS FUNCIONAL BY MARINA

CROSS FUNCTIONAL – MARINA

Cross body functional je vrsta treninga u kojem se izvodi široki spektar prirodnih funkcionalnih pokreta, različitih vježbi vlastitom težinom tijela ili sa raznim rekvizitima (girjama, medicinkama, pliometrijskim kutijama, elastičnim gumama i sl.) u što kraćem vremenskom periodu, što podrazumijeva visoko opterećenje. Ovom vrstom treninga podižete sve aspekte motoričkih sposobnosti.

CROSS FUNCTIONAL (NAPREDNI)

Vrsta je treninga u kojem se izvodi široki spektar prirodnih funkcionalnih pokreta, različitih vježbi vlastitom težinom tijela ili sa raznim rekvizitima (girjama, medicinkama, pliometrijskim kutijama, elastičnim gumama i sl.) u što kraćem vremenskom periodu, što podrazumijeva visoko opterećenje.

Ovom vrstom treninga podižete sve aspekte motoričkih sposobnosti.

Level: Srednji do napredni.
Može se uključiti isključivo uz prethodni dogovor s trenerom.

LADIES HOUR BY EVA

LADIES HOUR – EVA

Grupni treninzi za žene koji se bazira na vježbama koje naglašavaju gluteus i trbušne mišiće. Početak treninga kreće sa vježbama mobilnosti, nakon toga slijede vježbe predaktivacije gluteusa te kao glavni dio treninga nekoliko višezglobnih vježbi, kojima je cilj oblikovanje i jačanje donjeg dijela tijela. Za kraj se radi kružni tip treninga u kojem će biti uključene vježbe za cijelo tijelo sa naglaskom na trbuh te gluteus.

We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyze our traffic. By clicking “Accept”, you consent to our use of cookies. Learn more.