Legacy Gym & Lifestyle FULL LOGO
Legacy Gym & Lifestyle HALF LOGO

O NAMA

O LEGACY GYM-U

Legacy Gym & Lifestyle cijeli je svoj koncept posvetio tome da se svi članovi osjećaju ugodno i sretno. Naši treneri stoje Vam na raspolaganju tijekom cijelog radnog vremena za sva pitanja vezana uz vježbanje, pomoć pri osmišljavanju planova treninga ili smjernica prehrane. Sama teretana prepuna je novih sprava i nudi vam mnoštvo sprava i fitness opreme – od raznih šipki, bučica, traka, boksačkih vreća, valjaka do dvorane za gimnastiku. Članarine su prilagođene svačijim potrebama i mogućnostima. Od učenika do starijih, imamo vas! Prostor teretane je okružen ogromnim BESPLATNIM parkingom gdje uvijek ima više mjesta, tako da je i taj problem riješen.

DRUŠTVENA DOGAĐANJA

Vjerujemo da fitnes nije samo o fizičkoj snazi, već i o izgradnji zajednice koja nas podržava. Pridružite nam se na uzbudljivim okupljanjima i izazovima koji potiču veze, inspiriraju osobni rast i čine fitness zabavnim i korisnim iskustvom za sve. Pogledajte naše nadolazeće događaje na stranici s novostima i budite dio nečeg posebnog!

No, na kraju, ono najvažnije je pozitivna, opuštena i obiteljska atmosfera u Legacy gymu, za koju ste zaslužni svi vi – članovi naše zajednice. Na tome smo vam neizmjerno zahvalni. Naš primarni cilj je potaknuti ljude da budu aktivni, zdravi i uživaju u procesu.

Ako nam se odlučite pridružiti, čekamo vas tijekom cijele godine PON-PET od 6:00 do 22:00, SUB od 9:00 do 21:00 ili NED od 15:00 do 21:00, vi birate 🙂

VIDIMO SE NA TRENINGU!

– Legacy Gym & Lifestyle tim

We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyze our traffic. By clicking “Accept”, you consent to our use of cookies. Learn more.